Per Kirkeby

Per Kirkeby
v. forfatter og idéhistoriker Lars Morell

Onsdag den 26. maj 2021, kl. 19.00
Sted: Vendsyssel Kunstmuseum, P. Nørkjærs Plads, 9800 Hjørring
Pris: medlemmer 100 kr., Ikke medlemmer 150 kr.
Tilmelding: senest fredag den 21. maj, til Ulla Nørregaard på SMS til 22 36 33 28 eller mail til ulla.noerregaard5@gmail.com

Pga. Coronarestriktionerne er deltagerantallet begrænset til 50 personer, der skal fremvises gyldigt Coronapas og legitimation. Der skal bæres mundbind, når man ikke sidder ned. Stoleopstilling mm. på museet bliver iht. de gældende afstandsregler.
Både vi i KVIV og Vendsyssel Kunstmuseum vil sørge for, at alt kommer til at foregå forsvarligt og efter de gældende regler.

Hele vinteren har Per Kirkeby været aktuel med den store udstilling Jorn/Kirkeby på ARoS, som Lars Morell har været med til at kuratere. Med udgangspunkt i udstillingen vil han dog koncentrere sig om Per Kirkebys kunst. Morell vil gennemgå de forskellige faser i Per Kirkebys værk, hans maleriske teknikker og vigtigste motiver. Foredraget ligger i forlængelse af Morells bog Kunstneren som polyhistor (2004), hvor han tegnede et portræt af Kirkeby som en klassisk lærd kunstner, belæst og skolet inden for mange fag.