Street Art og Street Food

Street Art og Street Food

Lørdag den 2. juni 2018, kl. 11.00
Sted: Gåsepigen, Vesterbro 65, 9000 Aalborg
Pris: 50 kr. excl. frokost. Ikke medlemmer 75 kr.
Tilmelding: senest 25. maj til Anne Mette Nielsen, baeltet1@has.dk

“Translucent Medusa” af Nychos

Kom med på en guidet tur af ca. 1½ times varighed og se, hvordan murmalerierne føjer nye indtryk til Aalborgs byrum.
Det startede som guerillakunst/graffiti, men nu er kunstformen blevet stueren og betragtes som en del af samtidskunsten.
Aalborg får international opmærksomhed i forhold til street art, da de har formået at få mange anerkendte kunstnere til at male deres værker på byens gavle og facader. Det indebærer bl.a., at der kontinuerligt kommer nye værker og oplevelser til.
Hør, hvordan det har kunnet lade sig gøre, og få indblik i de enkelte kunstneres teknikker og stilart.
Se mere på visit www.visitaalborg.dk

Efter rundvisningen er der mulighed for at blive i STREET temaet og besøge The Lighthouse, også kaldet Aalborg Street Food, Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg. Her kan man købe sig en frokost af mere eller mindre eksotisk oprindelse spændende fra specialiteter fra Uganda over Japansk sushi, klassisk smørrebrød til flæskestegssandwich. Da der hele tiden sker ændringer i aktiviteterne, anbefales det selv at se mere på på www.aalborg-streetfood.dk (derfor er der ingen billeder herfra).
Har du ikke lyst til eller mod på at prøve streetfood, er der mange muligheder for at spise medbragt frokost i Fjordparken/Skudehavnen.
Inden turen går hjem til Hjørring, er der mulighed for at besigtige det spændende friluftsanlæg Vestre Fjordpark, Skydebanevej 14. Anlægget er tegnet af arkitekterne fra LIW og FORCE4.