Hvad er det, der gør foto til kunst?

Hvad er det, der gør foto til kunst?
v/ Trine Søndergaard, kunstner og fotograf

Torsdag, den 27. februar 2020, kl. 19.00 – 21.00
Sted: Kunstbygningen i Vrå, Højskolevej 3 A, 9760 Vraa
Pris: 150 kr. KVIV medlemmer får rabat på 50 kr. ved oplysning om medlemskab ved tilmelding hos FOF.
Tilmelding: Billet kan købes hos FOF: www.fof-vendsyssel.dk eller tlf. 7025 5050

Mød kunstfotografen Trine Søndergaard og få et indblik i fotokunst!
Trine Søndergaard er en af Danmarks mest markante og internationalt anerkendte kunstnere, der arbejder med fotografi. Udover store udstillinger i London, Paris, New York mm., er Trine Søndergård meget aktuel med udstilling i Kunstetagerne, Hobro og særudstilling med ”Herfra hvor vi står” på Skive Kunstmuseum. Trine Søndergaard er medlem af Vrå-udstillingen fra 2017.

I de seneste 20 år har hun arbejdet alsidigt med kunstfotografi. Hendes værker spænder fra billedserier om prostitution på Vesterbro i København til poetiske billeder af tomme interiører og nutidige kvinder i historiske egnsdragter og hovedbeklædninger. I mange af sine værker forholder Trine Søndergaard sig specifikt til kvindeliv og de erfaringer, der knytter sig dertil samt til forholdet mellem det synlige og usynlige, identitet, slægtskab og forgængelighed.

Oplev en spændende aften med fotokunst og mød en kunstner, som vil give et inspirerede indblik i sin måde at skabe fotokunst på. Se i øvrigt på http://trinesondergaard.com/.

Arrangeret i samarbejde med FOF og Kunstbygningen i Vrå.