Kunsthåndværkermarked

Kunsthåndværkermarked i Hjørring

 Vi afholder Kunsthåndværkermarked lørdag d. 28. august 2021, kl. 10.00 – 15.30
Til forskel fra tidligere år prøver vi et nyt sted, så markedet bliver i år afholdt Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring.

Det vil naturligvis blive afholdt i henhold til de på det tidspunkt gældende CoVid19-restriktioner. Derfor kan vi også stadig blive nødt til at aflyse med kort frist.
Meddelelse herom vil komme på denne side.

Der har været afholdt Kunsthåndværkermarked i Hjørring siden 2004 med de bedste kunsthåndværkere fra det meste af Jylland. KVIV har i 11 år stået for det praktiske arrangement, heraf 9 år i Brinck Seidelinsgade i ét stort telt. I de mange boder kan man se og købe glas, tekstiler, keramik, smykker, strik, flet m.m. og få en snak med kunsthåndværkerne.
Den høje kvalitet er fastholdt i et tæt samarbejde med Danske Kunsthåndværkeres Nordjyllandsgruppe. Derfor er det med repræsentation af nogle af de bedste kunsthåndværkere, primært fra Nord- og Midtjylland.

I 2021 har vi fået Vendsyssel Teater som samarbejdspartnere. Markedet er med 40 boder, da arealforholdene på teatret er anderledes end i et stort telt og af hensyn til de gældende Corona-restriktioner. Boderne vil primært være med kunsthåndværkere, der tidligere har deltaget i markedet og med nogle få nye.
Oversigten over de deltagende kunsthåndværkere 2021 kan ses her

Bemærk også, at vi nu har Teatercaféen midt i det hele, så der er mulighed for pause her.