Bárður Jákupsson og Grafisk Værksted

Besøg på Grafisk Værksted i Hjørring, hvor Bárður Jákupsson arbejder i slutningen af juni

Torsdag, den 30. juni 2022, kl. 17.00
Sted: Grafisk Værksted, Nørregade 35A, 9800 Hjørring
Pris: for medlemmer 100 kr., for ikke medlemmer 150 kr. (eventuelt overskud går til køb af kunst på værkstedet til udlodning ved næste generalforsamling)
Tilmelding: senest 22. juni til Helle Spang på mail: hellespang@gmail.com. Der er max. antal deltagere på 40.

Færø-billedkunstneren Bárður Jákupsson er i Hjørring i slutningen af juni måned, hvor han arbejder med litografi-tryk på Grafisk værksted. Vi er blevet inviteret til at se med på denne aften (bemærk tidspunkt)! Det er ikke hver dag, vi får sådan en chance!
Vi mødes på Grafisk Værksted, hvor vi vil få et indblik i kunstens “maskinrum” og ser, hvordan litografier bliver trykt i samarbejdet mellem kunstneren Bárður Jákupsson og trykkeren Kasper Fleng, der vil fortælle om processen med at lave det litografi, de er i gang med at trykke. 
Der vil være en lille rundvisning på værkstedet og efterfølgende et glas bobler i galleriet og en uformel snak med kunstneren og trykkeren.
Se nærmere om Grafisk værksted: https://hgv.dk/pages/about-us

Bemærk: I perioden fra 26. juni til 8. juli kan Bárður Jákupsson også ses på Sommerudstillingen på Hirtshals Fyr, hvor han udstiller sammen med Torbjørn Olsen, se https://hirtshals-fyrtaarn.dk/