FORUNDERLIG SKULPTUR-NATUR

Udendørs og indendørs skulptur- og grafikudstilling på Dronninglund Kunstcenter
Søndag den 11. september, kl. 14.00
Mødested: Dronninglund Kunstcenter, Thorup Hedevej 1, 9330 Dronninglund
Pris: entré incl. kaffe/te, 100 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer
Tilmelding: senest 31. august til Helle Spang, hellespang@gmail.com, Oplys navn, tlf.nr og om du er medlem.

Dronninglund kunstcenter byder sommeren igennem på en spændende udstilling ude og inde. “Forunderlig Skulptur-Natur” viser Kunstcentrets glæde og stolthed over en smuk beliggenhed med oplagte kunstneriske og rekreative muligheder. Udendørs er skulpturerne spredt rundt om og i samspil med naturen. Indendørs kombineres skulpturerne med unikke grafiske værker. En stor, landsdækkende skulpturudstilling med gæster fra vores nabolande.
Vores program starter indendørs med en rundvisning af kunstnerisk leder Stinne Teglhus.
Ved den efterfølgende kaffe får vi en orientering af bestyrelsesformand Peter Hviid Jensen om kunstcentrets interessante og anderledes historie.
Herefter kan man på egen hånd gå rundt på Kunstcentret. Det er oplagt med en god gåtur udenfor med tilsvarende frisk og ny oplevelse af kunst. På ruten (på ca. 1,7 km.) gennem naturområdet er der placeret kunstværker frit ude, gemt lidt ind til siden – og ofte på finurlige måder.

En del af turen er at sammenligne med en tur i skoven, med lidt op og ned ad bakker og på mindre stier. Normalt kræver det ikke særligt fodtøj eller særlig kondition!
For gangbesværede vil det være muligt at se en hel del af skulpturerne, der er placeret i åbne områder omkring kunstcentret.

Se mere på https://dronninglund-kunstcenter.dk/