Bustur til Randers og Gødstrup

Lørdag 25. maj kl. 8.00 – ca. kl. 18.00
Mødested: Sct. Olai Plads, Hjørring kl. 8.00
Pris: 350 kr. for medlemmer og 400 kr. for ikke medlemmer.
Prisen omfatter bustransport, guide på hele turen, morgenkaffe i bussen og
en sandwich til frokost.
Tilmelding: Senest 17. maj til Jette Klokkerholm på mail j.klokkerholm@gmail.com – Oplys navn, tlf.nr og om du er medlem.
Turen gennemføres med min. 30 deltagere. Tilmelding er bindende efter 17. maj (dette betyder, at der opkræves ½ deltagerbetaling ved udeblivelse).

Vi begynder ved Thorstrappen i Randers og ser skulpturen ”Bar Roma”. En 8 m lang og 2 tons tung malet aluminiumsskulptur. Peter Flejsborg vil fortælle lidt om tilblivelsen og modtagelsen af skulpturen.

Herefter vil vi gå (ca. 10 min.) til Hotel Randers for at se ”Frandsen Salen”. En udsmykning og farvesætning af Hotellets Festsal med 8 scagliolaer, udført af Erik A. Frandsen.

Derefter køres til Regionshospitalet Gødstrup. Undervejs i bussen vil Peter introducere udsmykningen på regionshospitalet og tankerne bag. Udsmykningen fik i 2023 den internationale pris ”Art Installation of the Year” af Design in Mental Health i London.

I cafeen på Regionshospitalet Gødstrup får vi en let frokost (sandwich), når vi ankommer. Drikkevarer er for egen regning).
Efter frokosten guides vi en tur gennem den 375 m lange foyer, hvor der fortælles om de enkelte værker og helheden i Erik A. Frandsens udsmykning.
Vi vil også besøge hospitalskirken, som ligger i foyeren, og se Laila Westergaards udsmykning af kirken.