Privatlivspolitik for KVIV

Den 25. maj 2018 trådte en ny EU-forordning om behandling af personoplysninger (GDPR) i kraft. Det betyder, at du bl.a. har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger.
Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger altid er fuldt beskyttet. Vi vil derfor informere dig om, at vi har opdateret vores politik på området.
For at kunne foretage opgaver i forb.m. medlemsadministration og -kommunikation er oplysninger samlet i et register med navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Oplysningerne videregives ikke til anden part. Læs mere her, hvis du vil se, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Kommunikation via e-mail:
Er du på vor mailliste får du f.eks. remindere om arrangementer og invitationer, som vi mener kan have relevans for vores medlemmer. Vi anvender udelukkende dine oplysninger med det formål at sende meddelelser (om KVIV) og information om arrangementer, og deler ikke vores medlems-oplysninger med andre. Vi håber, at du fortsat ønsker at modtage disse mails. Hvis du ønsker at afmelde dig vores mailliste, kan dette ske ved at sende mail til kunst.vendsyssel@gmail.com.